Pronájem bytu 2+kk 44 m², Ostrava

8 450 Kč za měsíc

+ služby 3350, kauce 11800

Nemovitosti nabízí

Heimstaden Czech s.r.o.

Ostrava, Gregorova 2582/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nadstandardní byty 2+kk v revitalizované rezidenci V Zahrádkách v rozvíjející se lokalitě Ostrava-Kunčičky. Lokalita zažívá v posledních letech dynamický rozvoj, a to díky strategické poloze v bezprostřední blízkosti centra a klíčových dopravních uzlů.
Služby jsou počítány pro jednu osobu, každá další osoba zvýší služby cca o cca 750,-.korun. Není v nich záloha na elektřinu.
Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost a dopravní obslužnost. Nabízíme příjemný domov těm, kdo chtějí bydlet v přírodě a přitom mít město na dohled.
Atypické vila-domy prošly kompletní rekonstrukcí včetně vybudování zcela nových bytových jednotek s moderním dispozičním řešením. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály od renomovaných výrobců. Jednotlivé vila-domy mají samostatnou moderní plynovou kotelnu. Každý vila-dům disponuje vlastní oplocenou okrasnou zahradou, kterou můžete využívat k relaxaci a odpočinku. Ke každému bytu náleží parkovací stání. Součástí služeb je pravidelný úklid společných prostor, venkovních ploch i pravidelná údržba a péče o zahradu. O váš klid a pohodlí bude pečovat náš domovník.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti F2350497
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 44 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Heimstaden Czech s.r.o.

Ostrava, Gregorova 2582/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

Heimstaden Czech s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist