Prodej rodinného domu 107 m², Ostrava

5 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám novostavbu samostatně stojícího rodinného domu těsně před dokončením a kolaudací v Ostravě - městská část Koblov.
Jedná se o 6 samostatně stojících domů v uzavřené oblasti rezidenčního bydlení. Z čehož vyplývá soukromé bydlení pro Vás a bezpečí pro Vaše děti.
Součástí prodejní ceny je 1/6 podíl na Vaši nové soukromé příjezdové cestě s asfaltovým povrchem. A dále nově vybudovaný vodovodní a kanalizační řád.

Součástí prodejní ceny je příprava na montáž kuchyňské linky, komín připravený na instalaci krbových kamen nebo krbu, retenční nádrž, elektrický kotel s podlahovým topením, rozvody vody, odpadů a elektřiny po celém domě.

Domy postavené za použití nejnovějších technologií již na první pohled zaujmou čistým moderním designem. Uvnitř vás čeká dokonale využitých prostor, prakticky rozvržený do 4+kk. Skvělý prostor pro rodinnou pohodu nabízí obývací pokoj s krbem a klimatizační jednotkou, spojený s jídelnou a kuchyní s prostornou spižírnou. A pokud zatoužíte rozšířit jej o venkovní terasu a užít si výhled na zeleň, stačí jen otevřít prosklený portál. Vstupem na terasu vás potěší i ložnice a jeden z dalších dvou pokojů.

Finální fasádu lze dokončit v dřevěném dekoru, viz vizualizace ve fotkách.

Uvnitř vás čeká dokonale využitý prostor, prakticky rozvržených do 4+kk. Skvělý prostor pro rodinnou pohodu nabízí obývací pokoj s krbem a klimatizační jednotkou, spojený s jídelnou a kuchyní s prostornou spižírnou. Z obývacího pokoje a dalších 2 pokojů je výstup na Vaši budoucí terasu.

S tímto novým domem ušetříte na energiích. Topit můžete v krbu nebo elektřinou. O Vaši tepelnou pohodu se postará klimatizace a zabudované vertikální žaluzie. Dům má přípravu na tepelné čerpadlo.

Škola, obchod, restaurace, mateřská škola, střední škola, dětské hřiště, fotbalový stadión, tenisové kurty, prodejna COOP, zdravotnické a zahradní centrum na dosah ruky.

Perfektní dostupnost
Do centra Ostravy se mimo špičku dostanete autem za cca 12 minut. Na zastávku autobusu MHD se projdete 250 metrů, k trolejbusu 750. Po cyklostezce, která vede 300 m od domu, je to podél řeky Ostravice 5 km do Komenského sadů.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou možnost rodinného bydlení a ozvěte se mi co nejdřív.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 09522062-1
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 465 m²
Plocha užitná 107 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist