Prodej bytu 3+kk 78 m², Ostrava

3 690 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máte rádi moderní životní styl a přitom si užívat klidného bydlení s veškerými vymoženostmi velkého města v dosahu?
Možnost zaparkovat přímo před domem nebo o pár metrů dál ve stejné ulici? To se v Ostravě nevidí moc často. U tohoto bytu ano.

Na počátku 20. století se zdejší tajemník zasloužil nejen o přejmenování obce z Čertovy Lhoty na Mariánské hory, ale také podporoval pojmenování ulic podle českých významných osobností. Lokalitu lemuje z jedné strany ulice Korunní. A v jednom z cihlových domů právě v této ulici je pro vás připraven byt 3+kk, kde najdete dostatek prostoru pro všechny vaše potřeby.
Velké a slunné pokoje vám umožní vytvořit si svůj vlastní útulný koutek, dětskou hernu nebo domácí kancelář. Dispozice bytu umožňuje trávit chvíle s rodinou společně v obýváku s kuchyňským koutem nebo samostatně v jednom z pokojů. Ideální řešení, abyste se tady cítili doma.
Nový život bytu vdechla nedávná moderní rekonstrukce, která mu propůjčila jedinečný šarm spojený s veškerým komfortem moderního bydlení. Čtvrté patro, kde se byt nachází, vám zaručí soukromí a krásný výhled na střechy okolních domů.

Zamilujte si klidnou atmosféru a krásné okolí Mariánských Hor. Zde si můžete vychutnávat klidné chvíle a zároveň mít vše, co potřebujete, na dosah ruky - nákupní centrum, zastávky MHD, případně veterinární ambulance s pohotovostí.
Blízkost hlavních tahů městem vám umožní dostat se snadno kamkoliv v Ostravě. Cestujete-li často autem, oceníte dobré napojení na dálnici D1.
V prosinci 2005 byla dokončena rekonstrukce ulice s adresou nabízeného bytu. Práce byla odvedena kvalitně, i dnes je radost pohybovat se po zdejším chodníku nebo vozovce. Projektanti se taky vytáhli, když mysleli na majitele aut - parkovací místa lemují obě strany ulice.
(Malá zajímavost: barevné řešení fasád obecních domů tenkrát vybírala osobně starostka obvodu Liana Janáčková.)

Chcete se dozvědět více? Máte nějaké otázky? Jste zvědaví, jak na vás bude byt působit?
Není nic jednoduššího než zavolat a já odpovím na vaše dotazy nebo si rovnou domluvíme prohlídku. Bude mi potěšením vás provést celým bytem. :)

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 14431888
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 78 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist