Prodej bytu 2+1 57 m², Ostrava

3 344 555 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nádherně zrekonstruovaného bytu 2+1 s užitnou plochou 55 m2 v žádané lokalitě Ostrava-Hrabůvka. Tento byt, který je v osobním vlastnictví a stane se vaším ideálním domovem, kde zažijete pohodové bydlení s veškerým komfortem.
Proč právě tento byt? Kromě dokonalé lokality v těsné blízkosti centra Ostravy, která vám umožní rychlé spojení jak autem, tak hromadnou dopravou, se tento byt nachází blízko vlakového nádraží Vítkovice, což ocení každý, kdo potřebuje pro cestu za prací nebo za zábavou využívat vlak. Pro milovníky sportu a přírody je zde v okolí Bělský les (viz mapka ve fotogalerii), ideální pro cyklovýlety nebo odpolední procházky s dětmi, a bazén u Vítkovického učiliště, který nabízí skvělou příležitost k osvěžení během horkých letních dnů.
Byt prošel kompletní a kvalitní rekonstrukcí od designového studia "dav-ex", které zde dokázalo spojit moderní vzhled s funkčností a pohodlím pro jeho obyvatele.
Kuchyň září novotou s lesklou kuchyňskou linkou, kompletně vybavenou všemi spotřebiči, připravenou, aby zde mohly vznikat vaše kulinářské skvosty. Koupelna a toaleta s velkoformátovými dlaždicemi působí luxusním dojmem a nabízejí perfektní místo pro vaše relaxační chvíle.
Ložnice je oázou klidu s na míru vyrobenými vestavěnými skříněmi a pracovním koutem, který poskytuje klidné místo pro práci z domova. Tento pokoj také nabízí přístup na krásnou terasu (lodžii), která se otevírá do vnitrobloku a kde si můžete užívat klidné letní večery.
Obývací pokoj je orientován do hlavní ulice, kde si v pohodlí vašeho domova můžete vychutnat oblíbené filmy a seriály.
Doplněním tohoto skvostu je sklepní kóje, která nabízí dostatek prostoru pro uložení sezónních věcí nebo vašich hobby potřeb. V bytovém domě panuje příjemná a klidná atmosféra. Možnost parkování přímo před domem určitě ocení každý.
Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto úžasného bytu, který kombinuje ideální polohu, moderní design a pohodlí bydlení. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni zodpovědět veškeré vaše dotazy. Váš nový domov na Vás čeká v Ostravě-Hrabůvce, neváhejte a udělejte první krok k jeho získání ještě dnes !!!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9241032
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 57 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist