Prodej bytu 2+kk 59 m², Černá

3 744 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka bytu 2+kk v srdci Vysočiny, obec Černá

Hledáte nové bydlení, které kombinuje klid přírody, výbornou dostupnost a moderní bydlení? Představujeme Vám jedinečnou příležitost - prostorný a světlý byt 2+kk o užitné ploše 59 m2, situovaný v malebné obci Černá na Vysočině, jen 3 km od sjezdu Měřín na D1 a perfektně položený mezi Prahou a Brnem.

Byt se nachází v kompletně rekonstruované budově, která původně sloužila jako škola. Rekonstrukce byla provedena s respektem k původní architektuře a s využitím nejmodernějších technologií, včetně trojitých oken, izolace a tepelných čerpadel pro maximální úsporu energií. Celý dům tak splňuje nejvyšší standardy pro komfortní a ekonomické bydlení. Průkaz energetické náročnosti bude teprve vypracován, proto uvádíme v inzerci energetickou náročnost G, po jeho vypracování bude upraveno dle skutečnosti. Součástí bytu je sklepní kóje a je možnost parkovacího stání za domem.

Byt vyniká nejen svou moderností, ale i úchvatným výhledem na nedaleký rybník, který byl nedávno revitalizován a nabízí možnosti sportovního rybolovu. Obec Černá je rovněž známá svým řemeslným pivovarem, v letních měsících se hodí na ochlazení točené pivo z místního hostince.
Pro aktivní odpočinek v okolí najdete řadu možností: turistika, cyklistika, bežecké lyžování a v zimě i bruslení. Blízké město Velké Meziříčí nabízí koupaliště a sjezdovku a v Novém Městě na Moravě můžete navštívit závody biatlonu nebo prestižní Zlatou lyži.
V budově je pouze 13 bytových jednotek, z nichž 3 již našly své majitele. Součástí domu bude také sauna, což zajišťuje skvělé možnosti pro relaxaci i v nepříznivém počasí. Pokud tedy hledáte místo, kde si můžete užívat klidu a zároveň být kdykoli rychle ve městě, tento byt je tou pravou volbou pro Vás.
Cena bytu je stanovena na 3 744 000 Kč. Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo domluvení prohlídky. S financováním Vám rádi pomůžeme a ujistíme se, že koupě bytu pro Vás bude co nejpříjemnější zkušeností.
Celý dům se právě dokončuje a proto foto v inzerci je ilustrativní ze tří již dokončených bytů.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k nákupu bytu na klíč ve vyhledávané lokalitě. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že si zamilujete nový domov či víkendový apartmán na Vysočině!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 57605
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 59 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist